Palos Niki       

Üdvözöllek a Swimathon oldalán! A Swimathon egy négy hetes közösségi adománygyűjtő kampány és egyben egy olyan sokszereplős és jó hangulatú, közösségi esemény, amelyet egy uszodában rendeznek meg. A kampányban olyan emberek úsznak és kérik a támogatásodat – köztük én is – akik ebben a közös játékban most egy-egy izgalmas, civil ügy „nagykövetei”. Mi nem csak úszunk majd a nagy napon, egy vállalt távot és időt megcélozva, de gyűjtünk is ezeknek a programoknak a megvalósulásáért.

A Palantír Film Alapítvány munkáját 2 éve követem nyomon. Egy női szervezetek vizuális kommunikációját segítő workshopjukon vettem részt, ahol nagyon sok jó ügyet és nagyszerű embert ismerhettem meg. Bár nem vagyok nagy úszó, mégis szeretnék tenni azért, hogy a DocuArt Film School projektje eljuthasson a IX. kerületi iskolákba. Azért tartom nagyon jónak ezt a kezdeményezést, mert úgy gondolom, hogy fontos hogy megismerjük egymást, mert csak így érthetjük meg egymást. Kérlek, támogasd az úszásom, ha Te is így gondolod! 100 ezer forintot szeretnék összegyűjteni és ezért pont 100 métert fogok leúszni 1 perc 22,2 másodperc alatt, mint Hajós Alfréd 1896-ban Athénban.

Ennyit szeretne gyűjteni:

100000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

15000 Ft

Hátralévő napok száma:

2594

TÁMOGATOM DONATE

TÁMOGATÓIM

 • Bodrogi Bea 3000 Ft
  Nini!!!!! Puszi és hajrá:)

 • Ússz, Forrest, ússz! :)
 • Shipper Trixy
  Just keep swimming!

 • aaa bbb 1000 Ft
 • Pálos Nikolett 2000 Ft
  íííí. Most pedig indulhat az edzés! :D Kérlek, Te is támogasd az úszásom, hogy minél több gyerekkel beszélhessenek az Idegenek a kertemben filmekről!