Juhász Nikoletta       

Üdvözöllek a Swimathon oldalán! A Swimathon egy négy hetes közösségi adománygyűjtő kampány és egyben egy olyan sokszereplős és jó hangulatú, közösségi esemény, amelyet egy uszodában rendeznek meg. A kampányban olyan emberek úsznak és kérik a támogatásodat – köztük én is – akik ebben a közös játékban most egy-egy izgalmas, civil ügy „nagykövetei”. Mi nem csak úszunk majd a nagy napon, egy vállalt távot és időt megcélozva, de gyűjtünk is ezeknek a programoknak a megvalósulásáért.

Úszómester vagyok. Lassan 21 éve élek a lakótelepen, így szívügyemnek érzem, hogy segítsek az itt élőknek, ha tudok. Mint úszómester pedig, egy percig sem haboztam, hogy jelentkezzem a Swimathonra! Szeretnék "mentőövet dobni" annak a helyi kezdeményezésnek, amely mindannyiunk ünnepét egyedivé teheti! A lakótelepen egy saját karácsonyi vásárért küzdünk, ami azért lenne remek, mert össze tudná kovácsolni az embereket, lehetőségünk nyílna jobban megismerni egymást és könnyebb lenne megoldani a lakótelepi gondokat, ügyeket. 4 x 5 hosszt vállalok a kampányunkért, többször is vízbe vetve magam, kényelmes tempóban úszva a kitűzött 100 000 Ft-ért. Kérlek, segítsetek, hogy létrejöhessen a saját Karácsonyi Álom Vásárunk!

Ennyit szeretne gyűjteni:

100000 Ft

Jelenlegi felajánlások:

23075 Ft

Hátralévő napok száma:

2594

TÁMOGATOM DONATE

TÁMOGATÓIM

 • Kucsinka Gabi 1000 Ft
  Hajrá, Sporttárs :)!
 • Andrási Orsolya 11165 Ft
  Lakótelepi lakók adományai 06.15.
 • Andrási Orsolya 7410 Ft
  06.08. Tinódi, lakótelepi lakók adományai
 • Földvárszki Szimonetta 2000 Ft
  Hajrá Niki, megcsináljuk!
 • Paál Rita 1500 Ft
  Hajrá, Niki!!! 2 üveg alkoholmentes sört, borravalóval, megérsz nekem! ;) Ennél persze többet is, de az pénzben nem mérhető... Örülök, hogy megismertelek!